Verhuurd: Leuke horecazaak met zonnig terras aan drukke straat

Javastraat 23, 1094 GZ Amsterdam

Beschrijving

Kenmerken :
- Ruime horecazaak
- In drukke winkelstraat
- Koffie - boetiek conceptstore
- Fijn terras in de zon

Deze ruime horecazaak midden aan de alom bekende en drukke Javastraat was bijna 10 jaar geleden een van eerste horecazaken die de zeer positieve verandering in de Javastraat mogelijk hebben gemaakt. De Javastraat is al jaren de bekendste en leukste straat van Amsterdam-Oost waar winkels, horeca, en wonen een mooie mix hebben gevonden.

Deze al jaren succesvolle dagzaak (ontbijt en lunch) is ingericht koffie-boetiek/conceptstore waar je naast eten en drinken in het achterste gedeelte van de zaak ook op zoek kunt gaan naar mooie kleding en accessoires.

De grootste focus ligt echter op het horecagedeelte. Vanuit de gedeeltelijk open keuken midden in de zaak worden lekkere broodjes, taartjes, sapjes en natuurlijk koffie bereidt. In de middag kan men ook terecht voor een biertje en wijntje.

Het voorgelegen terras biedt dagelijks de gehele dag zon en hier vandaan kan men zien en genieten van wat de Javastraat allemaal te beiden heeft .

Deze fijne dagzaak is per direct beschikbaar en koper hoeft geen lopende verplichtingen jegens personeel en/of leveranciers over te nemen.

De mogelijke openingstijden van zowel de zaak als het terras zijn dagelijks van 07.00 tot 0.00. Waardoor er ook een avondinvulling mogelijk is.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 3
Huurprijs € 2.357,27 per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 16 april 2024
Bouw
Type object Horecapand, Lunchroom/broodjeszaak
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Oppervlaktes en inhoud
VVO 112 m²
Verkoopoppervlakte 88 m²
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Uitrusting
Heeft een terras Ja