Verhuurd: Croissanterie/broodjeszaak op toplocatie midden in het centrum

Nieuwendijk 28H, 1012 ML Amsterdam

Beschrijving

Kenmerken locatie
– Centrum locatie
– Exploitatiemogelijkheden
– Nieuwe fundering 2014
– Afzuigingsmogelijkheden via de achtergevel

Deze croissanterie/broodjeszaak ligt op een toplocatie aan een van de drukbezochtste winkelstraten van Amsterdam, de Nieuwendijk.
De Nieuwendijk bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en is de verbindingsstraat met de Nieuwezijds Voorburgwal en de Haarlemmerstraat.

De Nieuwendijk wordt het gehele jaar bezocht door vele toeristen die vanaf het Centraal Station de stad bezoeken maar ook de lokale Amsterdammers weten door het gevarieerde aanbod van horeca en winkels de Nieuwendijk altijd goed te vinden.

Pal aan de overkant van dit is ingang van de Albert Heijn supermarkt en pal achtergelegen bevindt zich een van de grootste hotels (Renaissance Amsterdam Hotel) in het centrum van de stad.

Geïnteresseerden kunnen zich melden voor een bezichtiging om aansluitend via een inschrijving met biedingsformulier een bod uit te brengen.

Openingstijden
Mogelijke openingstijden zondag t/m donderdag: van 07.00 tot 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag: 07.00 t/m 04.00 uur (zonder alcohol)

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: Zeer goed
Te voet/fiets: Zeer goed

Bestemmingplan Postcodegebied 1012 Gemengd 1.4
Horeca IV

*Raadpleeg zelf ruimtelijkeplannen.nl/Omgevingsloket
** Er is géén lopende exploitatievergunning

Extra bijzonderheden overname

– Er wordt onderzocht of de inventaris kan worden mee verkocht. Mocht u daarin interesse hebben dan kunt u dit aangeven op het biedingsformulier.
– Er is thans geen lopende exploitatievergunning aanwezig
– Voor de overige bijzonderheden wordt expliciet verwezen naar voorwaarden zoals opgenomen in het biedingsformulier
– Tot en met 21 februari 2024 17.00 heeft u de mogelijkheid een bieding te doen middels het biedingsformulier.

Vraagprijs: Op basis van inschrijving met biedingsformulier

Huurovereenkomst
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder is gebruik gemaakt van het ROZ-model 2012. Ingangsdatum 1 oktober 2014 t/m 30 september 2019. Met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De huidige huurprijs bedraagt thans € 5.741,48 per maand exclusief BTW. Er zal onderhandeld moeten worden over een contractovername.

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Indeling

De croissanterie/broodjeszaak zelf is op de begane grond ongeveer 65m2 groot. Bij binnenkomst staan de diverse koelvitrines die het aanbod presenteren en waar ook direct besteld kan worden. Achtergelegen bevinden zicht de 24 zitplaatsen met tafels waar bezoekers aan kunnen plaatsnemen.

De croissanterie/broodjeszaak is volledige onderkelderd en via de trap naar de kelder is er een volwaardige professionele keuken aanwezig met diverse opslagmogelijkheden. De toiletten bevinden zich in de gang.

Oppervlakte:
- Oppervlakte totaal: 115m2 v.v.o.
- Keuken: 16 m2 v.v.o.
- Verkoopgedeelte: 65 m2 v.v.o.
- Toiletgedeelte met gang: 19 m2 v.v.o.
- Opslaggedeelte: 14 m2 v.v.o.

Bijzonderheden

Verplichtingen derden
Mogelijk moeten lopende contracten worden overgenomen (o.a. nutsvoorzieningen).

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 25
Huurprijs € 5.741,48 per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 15 april 2024
Bouw
Type object Horecapand, Lunchroom/broodjeszaak
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1774
Oppervlaktes en inhoud
VVO 115 m²
Verkoopoppervlakte 65 m²
Locatie
Ligging In centrum
Nabij winkelcentrum