Verhuurd: Charmante winkelruimte met splitlevel

Sarphatipark 24H, 1072 PB Amsterdam

Beschrijving

Te huur ter overname:
Zeer fraaie winkelruimte op een fantastische plek Deze locatie van de winkelruimte ligt midden in de populairste buurt de Pijp op een ideale plek. Het is de vanaf de naastgelegen Ceintuurbaan de route naar de Eerste van der Helstsraat / Albert Cuypmarkt en het ligt pal tegenover het leuke Sarphatipark met haar vele bezoekers. Het centrum van Amsterdam bevindt zich tevens op een paar minuten fietsafstand.

De charmante winkelruimte met splitlevel wordt al jaren geëxploiteerd als wijnwinkel.

Bereikbaarheid:
Het pand is per auto goed bereikbaar vanaf ringweg A10 (afslag s109 en s110). Er zijn diverse tram- en bushaltes in de directe omgeving zoals tram 3, 7, 10, 16 en 24 en het metrostation van de Noord/Zuidlijn.

Bestemming:
Detailhandel, dienstverlening, bedrijf en/of kantoor met daarbij mogelijk ondersteunde horeca. De bedrijfsruimte wordt thans verhuurd als winkelruimte.

Huurcondities:
De huidige huurprijs is € 3.233,68. De huurprijs is exclusief BTW. De huurprijs zal jaarlijks (per 1 augustus) worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100). Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder is gebruik gemaakt van het ROZ-model 2012.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht.

Opleveringsniveau:
Huidige huurder is voornemens om het gehuurde achter te laten in de huidige staat. Verhuurder verhuurd casco.

Indeling

Oppervlakte: Begane grond, souterrain en entresol 65m² v.v.o. Bijzonderheden – Winkelruimte midden in Pijp nabij Eerste van de Helststraat / Albert Cuypmarkt – Tegenover stadspark – Fraaie goed onderhouden splitlevel winkelruimte

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 12
Huurprijs € 3.233,68 per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 23 november 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1890
Oppervlaktes en inhoud
VVO 65 m²
Verkoopoppervlakte 55 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Aan park