Beschrijving

Dit horecabedrijf aan de Ten Katestraat 26A H in Amsterdam-West bevindt zich op een zeer levendige locatie, direct aan de Ten Katemarkt en tegenover De Hallen Amsterdam, met onder andere de bekende Foodhallen, een filmtheater en diverse creatieve ondernemers. De straat vormt een vaste looproute voor bezoekers van De Hallen én voor de vele buurtbewoners die dagelijks de markt bezoeken. Hierdoor is er de hele dag door een constante stroom aan passanten.

De huidige indeling is functioneel, met aan de voorzijde tot aan de achterzijde zitplaatsen. Tevens is er aan de voorzijde een kleine bar gesitueerd. De keuken is voorzien van een professionele afzuiging middels een afzuigpijp naar boven toe. 

De bereikbaarheid is uitstekend: meerdere tram en bushaltes bevinden zich op loopafstand en de directe omgeving is gevuld met horeca, retail, creatieve bedrijven en dagelijkse marktactiviteiten. Dit maakt de Ten Katestraat tot een dynamische en aantrekkelijke plek voor horecaondernemers.

De combinatie van de ligging aan de markt, de constante passantenstroom en de bestemming biedt ondernemers een goed uitgangspunt om hier een eigen horeca concept te realiseren. De zaak is zonder verplichtingen direct over te nemen.

Oppervlakte
Totale oppervlakte totaal: 108 m²
Verkoopgedeelte: 78 m²
Keuken: Ca 20 m²
Toilet & opslag: Ca 10 m²

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: Zeer goed
Te voet/fiets/auto: Zeer goed

Openingstijden
Conform de gemeentelijke vergunningen: Zondag t/m donderdag van 07.00 - 01.00 en vrijdag/zaterdag van 07.00 t/m 02.00.

Bestemmingsplan
Oud West 2018 bestemmingsplan - Gemeente Amsterdam
Gemengd -1, Functieaanduidingen horeca categorie 4
*Raadpleeg zelf het omgevingsloket

Bijzonderheden

Direct gelegen aan de Ten Katemarkt
Tegenover De Hallen Amsterdam met o.a. de Foodhallen en filmtheater
Zitplaatsen aanwezig van voor- tot achterzijde van het pand
Keuken voorzien van professionele afzuiging via een afvoerpijp naar boven
Uitstekend bereikbaar met meerdere tram- en bushaltes op loopafstand
Functionele indeling die geschikt is voor diverse horecaconcepten
Geen over te nemen verplichtingen jegens leveranciers/personeel
Binnen- buitenzijde behoeft verbeterpunten

Kenmerken