Verhuurd: Zeer professionele en ruime productiekeuken aan de rand van het centrum van Amsterdam

Van Slingelandtstraat 37A, 1051 CG Amsterdam

Beschrijving

Zeer professionele en ruime productiekeuken aan de rand van het centrum van Amsterdam

- Ruime productiekeuken
- Op bedrijventerrein Westerkwartier
- Oppervlakte 350 m²
- Per 1 juni beschikbaar

Deze volledige en aan alle richtlijnen gestelde operationele productiekeuken van ruim 310 m² bevindt zich aan een van de weinige bedrijventerreinen die op loopafstand van het centrum van Amsterdam is gelegen.
De Van Slingelandtstraat is onderdeel van bedrijvencentrum Westerkwartier en ligt op loopafstand van het Westergasterrein waar heel veel gebeurd op het gebied van horeca, cultuur en evenementen.
Op dit bedrijventerrein bevinden zich diverse kleinschalige en middelgrote bedrijven die zich richten op de binnenstad van Amsterdam.

Deze zeer professionele productiekeuken is van alle gemakken voorzien en is al jarenlang de productiekeuken van diverse kant en klaar maaltijden voor supermarkten in hogere segment.
De productiekeuken voldoet aan alle gestelde eisen, heeft professioneel afzuiginginstallaties, doorloop koelcellen, verzwaarde stroomaansluitingen met peakshaving, wasstraat, vetput, bovengelegen kantoorruimte (37 m²), extra grote boiler etc etc.
Vanwege de verhuizing van het gehele bedrijf naar het Zuiden van het land komt deze productiekeuken vrij in juni dit jaar en bied het een enorme kans voor partijen die op zoek zijn naar een ruime en professionele productiekeuken die in overleg bijna compleet kan worden overgedragen

Vraagprijs: overname nagelvaste voorzieningen en door nieuwe huurder gewenste inventaris in onderling overleg.

Bereikbaarheid
De bedrijfsruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De Haarlemmerweg (S103) biedt een rechtstreekse verbinding met de Ringweg A10 (West) en het hart van Amsterdam. Bovendien bevinden zich op loopafstand rond de Van Hallstraat de bushalte van lijn 21 (CS-Geuzenveld) en de tramhalte van lijn 10 (Westergasfabriek-Azartplein).

Huurovereenkomst
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ met de bijbehorende Algemene Bepalingen, eventueel door Verhuurder aan te vullen met Bijzondere Bepalingen met huurtermijnen van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheden van 5 jaar.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten).

Bestemming
Voor informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan verwijzen wij u naar gemeente Amsterdam of de website ruimtelijkeplannen.nl/omgevingsloket

Voorbehoud
De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Indeling

Oppervlakte
De bedrijfsruimte van c.a. 350 m2 v.v.o., is volgt verdeeld:
- ca. 312 m² v.v.o. gelegen op de begane grond;
- ca. 38 m² v.v.o. gelegen op de tussen verdieping.

Bijzonderheden

Vraagprijs: overname nagelvaste voorzieningen en door nieuwe huurder gewenste inventaris in onderling overleg.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 19
Huurprijs € 5.000,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per zaterdag 1 juni 2024
Aangeboden sinds Vrijdag 22 maart 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2002
Oppervlaktes en inhoud
VVO 312 m²
Kantoor oppervlakte 38 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 350 m²
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Afrit van de snelweg op 1000 meter tot 1500 meter
Tramhalte op 500 meter tot 1000 meter
Energieverbruik
Energielabel A+
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja