Onder optie: Horecaruimte met ruime bestemmingsmogelijkheden (oa fastfood) midden aan/op het Beukenplein met groot terras. (€ 30.000,-)

Beukenplein 9, 1092 BA Amsterdam
€ 3.600,- /mnd

Beschrijving

Deze horecaruimte is gelegen aan het gezellig Beukenplein in Amsterdam-Oost pal tegenover de bushalte. Deze horecaruimte is omringd met leuke andere horecazaken en om de hoek zijn het stadziekenhuis van Amsterdam (OLVG) en het stadspark Het Oosterpark gevestigd waardoor er altijd voldoende traffic aanwezig is.
Dit voormalige café is onlangs grondig verbouwd en door de ruime bestemmingsmogelijkheden (van fastfood tot café) kan de ruimte geschikt zijn voor vele horecaconcepten. De horecaruimte is ca 70m2 groot en heeft daarnaast een groot zonnig terras van ca 35m2. De keuken is achtergelegen en aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is er een extra overdekte opslagruimte gecreëerd. Tevens is er een afzuigpijp aan de gehele achtergevel tot aan het dak.

Behoudens de huurrechten hoeven er geen andere verplichtingen jegens personeel en/of leveranciers overgenomen te worden.

De vraagprijs voor de (locatiegebonden) goodwill en inventaris/nagelvaste voorzieningen: € 30.000,-

Bijzonderheden

– Aan het Beukenplein
– Ziekenhuis en park nabij
– Groot terras
– Afzuigpijp

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 21
Huurprijs € 3.600,- per maand
Status Onder optie
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 17 april 2024
Bouw
Type object Horecapand, Café/bar, Lunchroom/broodjeszaak, Snackbar, Ijssalon, Café/restaurant
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1967
Oppervlaktes en inhoud
VVO 70 m²
Verkoopoppervlakte 55 m²
Uitrusting
Heeft een terras Ja
Neem contact met mij op